Info Om Konstnarer

Olga Tiunova

Född 1965 Hon utexaminerades från fakulteten för mekanik och matematik i Perm State Classical University. Arbetade som programmerare vid ett militärt institut. De senaste 6 åren är känd i Perm som gatukonstartist. Vinnaren av den första festivalen av gatukonst "Ekologi av rymden." Med likasinnade människor vann jag ett stort pris inom ramen för den andra festivalen "Ekologi av rymden" och reste runt Permsky Krai med gatukonstverkstäder. Gjorda projekt i Perm, Sochi. Upprepade gånger deltog i utställningen Art-Perm Perm. Hon målar inredning.

Elena Nekrasova

Född 1969. Av utbildningskonstnär. Teddy artist. Deltog i utställningar i Ryssland i 10 år (Moskva, St Petersburg, Nizhny Novgorod, Yekaterinburg, Perm). Artist Perm galleri författarens dockor. Vinnare av den första festivalen för gatukonst "Ekologi av rymden" i Perm. Under 13 år deltar jag på Art-Perm-utställningen med olika tv-projekt.

 

 

Något intressant...

"Lightboxtavlor"!

Akvareller på Årsta slott!

 I våren filmade SVT Julkalendern 2012 på Årsta slott i Haninge och konstnären Elena Wiikholm fick en unik möjlighet fotografera och sedan måla av deras inredning. Tanken var att skapa akvareller med små omsorgsfulla detaljer ur berättelsen och sedan visa tavlorna på slottet under julkalenderns gång samt vid julborden.Det intressanta är att akvarellerna även är unika eftersom de berättar just om Julkalendern 2012 samt framställer slottets miljö.

Just nu finns kvar till salu 4 akvareller från den serien som visades på på slottets julutställning 2012-2013.

Play with Evidence!

Stor utställning med performance i Kiev, Art Centre Greter,

link till performance

http://youtu.be/kzVOxwQcjUE 

där konstnären målar framför publiken. År 2013.

 

Många tavlor är till salu.

Angående priser och alla andra frågor välkomna kontakta konstnären 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)